NJZ Lighting

NJZ

Ammattimaiset valaistusratkaisut vaarallisille alueille, yleiseen teollisuuteen ja meriympäristöihin

Vuonna 2012 perustettu NJZ Lighting on teknologian johtava valmistaja, joka tuottaa innovatiivisimman ja kestävimmän valikoiman teollisuusvalaistustuotteita vaarallisiin kohteisiin, yleisiin teollisuus- ja merisovelluksiin.

Vaarallisten alueiden valaistus
NJZ Lighting valmistaa maailmanlaajuisesti sertifioituja räjähdyssuojattuja valaisimia tarjotakseen ammattimaisia ​​ja kestäviä valaistusratkaisuja sovelluksiin, joissa on mahdollinen riski, kuten palava kaasu tai pöly. Tuotteemme ja valmistusjärjestelmämme ovat UL- ja TUV-organisaatioiden hyväksymiä ja sertifioimia UL844- ja IECEX 60079 -standardien mukaisesti.

Yleinen teollisuus Valaistus
Varastossa käytettävistä High-bay-valaisimista nosturiin asennettuun kapeakeilaiseen tulvavalaistusjärjestelmäämme tarjoamme laajan valikoiman valaistustuotteita eri teollisuudenaloille, joissa vaaditaan raskasta kuormitusta, tärinää, korkeaa lämpötilaa jne. Kohokohtana Helios™️ -sarjamme voi selviytyä 80 ℃ ympäristössä 7×24 5 vuoden takuun kanssa.

Meren valaistus
Useiden vuosien tutkimus- ja kehitystyön sekä alumiinimateriaalien ja jauhemaalauksen kumppanimme kanssa tehdyn testauksen myötä olemme ylpeänä lanseerannut uuden tuotelinjamme merisovelluksiin, kuten satamanostureisiin, kalastusaluksiin, tutkimusaluksiin jne. NJZ Lightingin merituotteet toimivat loistava 2000 tunnin suolaruiskutestin aikana käyttämällä täysin Cooper-vapaata alumiinia ja korroosionestojauhemaalausta.

NJZ Lighting, syntynyt työturvallisuuteen.